Välkommen till viktorbrannmark.com!

Hej och välkommen till min nya hemsida! :) Jag kände att blogg.se portalen begränsade mig alltför mycket vilket resulterade att jag tappade motivationen till att blogga! Nu har jag en egen hemsida där jag kan göra i princip vad jag vill! Vad tycker ni? Hemsidan är långt ifrån klar men det är en början iallafall!

Haha, eftersom sidan fortfarande är privat skriver jag nu ett inlägg som ingen kan läsa just nu iallafall.. Nåväl..

..Vad har hänt sen senast?

  • I drygt fyra veckor har jag haft en lång förkylning. Till slut testade jag mig och det visade Mykoplasma. Jag har ätit antibiotika i sex dagar och idag genomförde jag mina första träningspass! 1.00 timme löpning på förmiddagen följt av 20 min styrka och i eftermiddag 1.40 rullskidor skate. Känslan att få träna igen är fan obeskrivlig, äntligen människa igen, äntligen har livet mening igen, äntligen kan jag skriva en träningsblogg igen!!!
  • Som de flesta vet så ska jag eventuellt till Alaska och Anchorage till hösten för att tävla där kommande säson! För att få studera på college och tävla i college-tävlingar måste jag klara två prov som jag skrev i Malmö för två och en halv vecka sedan. Nu har jag kollat upp resultaten och jag har med allra största sannolikhet klarat proven, TOEFL behövde jag 44 poäng för att klara och jag hade 92! Det andra och svårare provet är det osett egentligen hur mycket jag behöver men det ligger mellan 16-19 och jag har 21! Det som behövs nu är ett studentvisum vilket innebär en resa ner till USA:s ambassad i Stockholm och sen behöver jag bli godkänd som amatör-idrottare i NCAA (college-idrottsförbundet, ungefär),  sen är det klart! Åker jag så blir det senast 24:e augusti, troligtvis några dagar innan..! Jag kommer uppdatera mer om detta och vad som händer!
  • Sen har jag ett tips till skidlinjen: släng ihop en hemsida på wordpress (skitlätt!) där skidlinjens blogg kommer ligga, turas sedan om att skriva inlägg varje dag (blir ett inlägg i månaden/person)! All information söks på internet idag och en hemsida vore klockrent för att marknadsföra skidlinjen! Sidan på alvsbyfolkhogskola.nu känns inte så aktuell! Lätt för mig att säga som gått ut men det har dykt upp som en idé när jag arbetat med Älvsby Endurance och nu viktorbrannmark.com, det är extremt lätt att fixa och det kommer höja skidlinjen ytterligare ett snäpp!

Vi hörs!

/ En sjukt motiverad VB

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.