torsdag & fredag

Hello!

Torsdag:

  •  Åkte 2 timmar rullskidor klassiskt med 10 impulser inlagda på förmiddagen. Åkte gamla, goda lillträskvägen.. :)
  • På kvällen cyklade jag med klubben! Från badhuset, bodenvägen och sedan svängde vi in på Brännbergsvägen och cyklade den tillbaka på lite drygt 1.20 så vi höll helt okej fart! Tror jag fick 40 min a3-tid på 1.30 (5 min cykling till och från badhuset), min puls går upp väldigt lätt efter  mykoplasman men den går även fort ner så det är skönt..!

Fredag:

  • På morgonen sprang jag 2 timmar! Nyforsskogen, Korsträsk, Kanis, hem! Tyvärr hade jag glömt bort hur man ska klä sig vid löpning, dåliga shorts och kalsonger resulterade i vedervärdiga skavsår mellan skinkorna och i ljumskarna, dessutom hade jag skavsår i svanken av vätskebältet. Tur att tårarna inte syns när man duschar.
  • Eftermiddagen spenderades i gymmet. Första riktiga gympasset på…? Alldeles för länge iallafall.. Kände mig iallafall stark och chinsade som en gud! Körde dips, chins, och resten magövningar såsom plankan, brutalbänk m.m
  • På kvällen bar det av till CH’s stuga där de boende från Ugglan 2 + jag och Mimmi startade vår ”halv åtta hos mig” – serie! Väldigt trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.