Måndag

Hej

Ny vecka och siktar på ca. 20 träningstimmar, känner mig riktigt pigg och fräsch. Hoppas verkligen att denna känsla kommer hålla i hela veckan!

  • Imorse stakade jag 2.30, körde gamla goda broarna runt och sedan en lång omväg när jag kom till sågfors, tillbaka in i byn och sedan hem. Blev drygt 3.5 mil. Kände mig inte ens berörd efter passet, antingen är jag i fin form väldigt fort eller så blir jag sjuk igen.
  • Ikväll cyklade jag några korta intervaller med Per Nilsson, 5 st 1.20 min bortanför Brukte. Gick okej, min kropp är inte van att jobba med mycket syra just nu, pass som dessa är nog bra för att få igång systemet igen. Förlängde passet efter jag lämnade av Per hemma, blev 1.30 totalt.

Om ni inte visste det redan så är jag svag för prylar.. Mamma beställde träningskläder från England (sportsshoes.com) och jag var helt enkelt tvungen att också beställa lite kläder. Förutom det så har jag bestämt mig för att bli grym i tennis så har köpt mig ett 2000-kr racket, dock var det på ordentlig rea, nöjd! Tävlingsbollar var jag också tvungen att köpa, det är förbannat svårt att köpa någonting sämre när det finns så mycket att välja på..!

 

  • Imorgon blir det eventuellt in till Piteå på kvällen till rullskidbanan, oklart om det blir rullskidor eller cykel där än så länge..! Förmiddagen lutar det åt rullskidor skate 2.00 – 2.30.

Godnatt!

 

En tanke på “Måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.