Fredag & Lördag

Hej!

Onsdag:

Total träningstid: 0

  • Vilodag och det fungerade dåligt för mig. Hade ont i kroppen och en vilodag var klokt men var ändå sjukt sugen på att träna. Detta resulterade i att mina mörka sidor kom fram och det gick ut över alla runt omkring. Jag hatade jordgubbar, Ernst Kirchsteigen, reklam, mygg, + resten av världen. Förlåt Ernst och alla som råkade ut för hatet, jag fungerar dåligt utan träning.

Fredag:

Total träningstid: 4.35 (50 min a3)

  • 3 timmar stakning på förmiddagen, inte ett enda stavtag med frånskjut på hela passet. Blev en runda på lite drygt 4.5 mil. Grymt pass :)
  • På eftermiddagen var det dags för första intervallpasset på rullskidor på väldigt länge. Värmde upp 20 min och sedan körde jag igång, 2 x 25 min med 10 min vila mellan. Hade tänkt ligga på 85% men var sjukt pigg och pumpade på i 90-92%. Åkte broarna runt och hela passet avverkades på 1.35 min. När 30 min återstod började det spöregna och när det var 10 min kvar spöregnade det på riktigt. Riktigt skönt och spännande att åka vattenskidor!

Lördag:

Total träningstid: 3.15

  • Planen var att cykla ett långpass med Nybyn men regnet satte stopp för de planerna, landsvägscykling i regn är inte det behagligaste..! Istället packade jag ner 10 kilo i en ryggsäck, greppade stavgångsstavarna och for ut på en löprunda med mor och hund. Efter 30 min gav ryggsäcken upp och det var bara att dumpa fanskapet i ett dike. Sprang längs vägarna uppe i Nyfors med fint sällskap, Nilas är perfekt draghund åt morsan, han håller precis samma fart som mig och om jag ökar lite så ökar han, alltid 2-3 meter före måste han ligga. Även om det kändes lockande att lämna den i diket slängde jag upp den defekta ryggsäcken på ryggen när vi skulle hem.  Passet blev 2.15, härligt privilegium att kunna träna med sin mor, genomtränad tant.
  • Eftermiddagen spenderades på Kraft & Hälsa med ett nytt styrketräningsprogram från Alaska Anchorage. Översättningen av programmet innan passet var dock inte det lättaste men tack vare youtube lyckades jag luska ut vad Russian Twists och Supine Bridge är för övningar! Samma tankar bakom programmet  som de vanliga skidgymnasie-filosofierna, väldigt många och intensiva bålövningar med lite vila mellan blandat med chins, dips och ben-övningar. Passet tog exakt 60 minuter och jag är rejält slut i magen just nu. Kommer fortsätta med detta resten av sommaren, riktigt fint program.

 

Hejs :)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.