Rullar på

Hej!

  • Tränar på bra, pressar kroppen varje dag och har fin återhämtning, kul! Cyklade i Boden igår, först var det varvlopp med spurtpriser, sedan ett kortare linjelopp och sedan skulle det vara en final climb som tyvärr blev inställd p.g.a att vägen var avstängd. Tävlingarna gick väl okej, man är rätt dum som skidåkare, det tar ett tag innan man förstår hur man ska cykla för att vinna! Hade sett fram emot klättringen, hade nog kunnat hävda mig riktigt bra där! Jaja, riktigt rolig kväll blev det ändå! Ikväll blev det ännu mer cykling med 50 min intervalltid. Får se hur benen mår imorgon :)
  • Drar till Boden imorgon för att fira farfar som fyller 70 och därefter bär det av mot Piteå där det förhoppningsvis kommer bedrivas en hel del träning med grabbar från Piteå och Luleå! Blir förhoppningsvis några bra inlägg med bilder därifrån!
  • Alaska Anchorage’s längdskidbloggare skrev ett inlägg om mig för ett tag sedan, översatt blir Brännmark ”Schorched earth” på engelska vilket är en metod i krigföring som innebär att man rycker fram fort och förstör allting i sin väg. Haha, passande?:

A scorched earth policy is a military strategy or operational method which involves destroying anything that might be useful to the enemy while advancing through or withdrawing from an area.

Blogginlägget

Svenskt i bergatröjan igen!!!
File:BrennendeOelquellenKuwait1991.jpg
Scorched Earth!

Vi hörs!

En tanke på “Rullar på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.