180712

Hej!

 • Hade en sjukt grym helg i Piteå som bl.a. innehöll Eriks magiska 18-årsfest, (följt av detta millenniums största storstädning dagen efter), grymt intervallpass på Lindbäcksstadion (rullskidbanan i Piteå), basket, bad och bastu, frisbee, hamburgare, löpträning m.m m.m!
 • Förra veckan tränade jag 18 timmar varav 2.30 bestod av A3, en perfekt vecka alltså! Denna vecka har jag börjat jobba på Almens gruppboende. Hinner inte träna samma mängd som innan men har kunnat klämma in dubbla pass ändå hittills. På fredag kommer jag åka in till Boden direkt efter att jag slutat jobba då BSK kommer hålla läger där, lär bli grymt! :)
 • Får mycket frågor ang. Alaska och tyvärr kan jag inte ge något klart besked ännu. Jag väntar på ett officiellt papper från skolan som jag sedan ska ta med till Amerikanska Ambassaden i Stockholm för en intervju där jag kommer ansöka om student-visum. Efter det ska allting vara klart och förhoppningsvis hinner jag få mitt visum innan skolan börjar. Jag kan lova att det verkligen vore grymt skönt att kunna säga: ”Jag SKA till Alaska till hösten”. Tyvärr vill jag inte säga det innan jag vet att jag kan boka en flygbiljett.

 

Imorgon blir det ett cross-pass med den nyblivne BSK-aren Adrian Bergström! :)

Hejs!

3 reaktioner till “180712

  1. 90% har jag alltid haft som gräns, löpning/rullskidor/stavgång hamnar där eller högre! På cykel måste jag dock räkna 85% för sedan börjar syran komma, vek som jag är.. ;)

   Gilla

   1. Låter ganska rimliga gränser, pulsen är nog ett snäpp lägre på cykel oavsett vekhet, då det är mindre antal muskelgrupper som pressar på hjärta lungor, jämför tex hur svårt skulle det inte va få maxpuls med fingerkrok? ;-)
    Jag räknar 88% på cykeln, det andra räknar jag inte alls, eller rättare sagt jag räknar inget alls, men syratröskeln är på 88-90% för mig beroende å dagsform
    /Stefan L

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.