Sparbanken Nord sprinten

Hej

  •  Sprinten på Nolia var grymt kul! Skön stämning, fin och tekniskt krävande slinga på 400 meter och stenhårda spår! Fick tyvärr inte till åkningen alls i prologen, sedan gick det bättre och bättre, sista heatet tog jag hem. Slutade 9:a, rätt nöjd med det ändå med tanke på att det bl.a. var fem världscupåkare före och de flesta som var med under dagen är riktigt respekterade sprinters! Kan lova att skidorna kändes väldigt långa jämfört med rullskidorna ;)
  •  För några dagar sedan körde jag 30-30 intervaller (30 sek max, 30 sek vila), 2 x 10 min. Första blocket körde jag max och sedan gick jag under vilan, fyfan vilken smärta, riktigt fina intervaller där klockan tickar på obönhörligt fort under vilan. Andra blocket körde jag 95% av max och joggade i vilan, riktigt fina de också. Ett kul intervallpass som nog fungerar extra bra om man är flera så man kan pressa sig till absolut max. 20 min HÅRD intervalltid, grymt pass!
  •  Har lärt mig chins med klapp :)

Bilderna från tävlingen är en lånad blandning av Mammas, Lena Lundbäcks och Carro‘s bilder:

Hejs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.