Det som inte kan hända

Onsdagen den 15:e augusti förolyckades den mest godhjärtade och gladaste kille jag och många andra med mig någonsin träffat. Jonas var uppe i Abisko och tränade inför BAMM där han skulle försvara förra årets seger när det fruktansvärda och otänkbara inträffade.

Skidlinjens största vinnare och talang, JVM-guld, Norrlandsmästare, 3:a på en etapp på o-ringen, en enormt talangfull kille men framförallt genomgod medmänniska. Det faktum att jag verkligen inte kan minnas ett tillfälle när Jonas inte hade ett leende på läpparna och spred glädje runtom sig säger mycket. Jonas var en förebild för oss alla på skidlinjen, en kille som verkligen älskade sin sport och skötte sin träning exemplariskt. Vi är många som beundrar denna kille som verkligen älskade livet.

Det är omöjligt att skriva alla dina goda sidor och hur enormt saknad du är av så många. Det går inte att med text göra dig rättvisa men Jonas, det finns bara gott att säga om dig och du var verkligen älskad av många, hoppas du visste om det, hur stor påverkan du hade på människor runt omkring dig. Vi glömmer dig aldrig någonsin.

En glad vinnare, hjälte och enormt omtyckt vän.

Skidlinjen har varit en väldigt stor del av mitt liv de senaste fem åren och människorna jag lärt känna där har betytt enormt mycket. Där det med väldigt blandade känslor jag lämnar den nu och de jag har att tacka för så mycket när något som detta händer. Samtidigt vet jag att det inte kan finnas en bättre plats än skidlinjen där man stöttar och tar hand om varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.