University of Alaska Anchorage

Hej!

Jag åkte ner till Stockholm i torsdags för min intervju på Amerikanska ambassaden. Allt gick bra och jag kommer att få ett studentvisum! Det är en väldigt hektisk tid just nu då det innebär att allt är klart att jag kommer åka till USA och Alaska Anchorage nu på fredagkväll. Fruktansvärt skönt att allt är klart och biljett äntligen bokad..!!!

Lovar att hålla er uppdaterade om min USA-resa via bloggen :)

Dessa dagar försöker jag träffa så många som möjligt och packa, ska försöka hinna uppdatera mer innan avresa..!

Vi hörs :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.