Hejdå

Klockan 21.00 ikväll flyger jag ned till Arlanda, 06.25 kommer jag flyga till Frankfurt, sedan från Frankfurt 11.20 till Alaska där jag landar 11.00, alltså reser jag 20 minuter bakåt i tiden, bra flygplan nu för tiden ;)

 

3 reaktioner till “Hejdå

  1. Lycka till med resan och hoppas du får en spännande och lärorik tid ”over there”. Om du tycker att resan känns lång och dryg, så tänk då på Karl-Oskar och Kristina när de åkte båt till landet i väst…;) Å andra sidan hade de inte en massa skidor att släpa på… Ha det bra// Kramar från svärmor och Irre

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.