update from AK

Hej! Nu har jag varit här en hel skolvecka, jag trivs väldigt bra och det känns som att jag har börjat komma in i livet här borta..! Formen är fin, känner inte av resandet eller tidsomställningen alls faktiskt..!

Idag har vi kört ett löptest, jag slutade tvåa efter den tyska maskinen Lukas, han har dock varit på terränglöpningslaget innan om jag förstått det rätt så jag skäms inte för att jag blev slagen av honom! Ikväll efter andra passet har jag, Lasse och Lukas varit på en känd amerikansk pizzeria, Moose’s Tooth, där jag ätit den godaste pizzan någonsin! Medan jag satt där kände jag verkligen att jag har det jävligt gött här borta även om jag saknar alla där hemma! Har bara varit här i sex dagar men det känns som veckor, har varit med om väldigt mycket de senaste dagarna..!

Jag är registrerad för alla kurser jag behöver på skolan så det känns skönt, nu behöver jag bara klara av dem också! Skolområdet är som ett litet samhälle, det går bussar mellan ställena inne på området hela tiden, ska dock försöka få tag i en mini-longboard, smidigt och chill :) Vi har tränat på bra denna vecka, har bl.a. åkt på den bästa asfaltsvägen någonsin, nyasfalterad asfalt, lite trafik och väldigt brant med höga berg runt om som utsikt, dessutom var det så varmt att man kunde åka i bar överkropp!

Vi skidåkare kommer köra yoga på fredagar, ser fram emot det, ska bli riktigt spännande att se om det kommer ha någon positiv inverkan på skidåkningen! Imorgon (lördag) kommer vi köra ett långpass som kommer bestå av hiking och löpning, nästa helg kommer vi köra forsränning och campa om jag förstått det rätt!

– Alla här kör stora, amerikanska bilar, hälften har flak och verkar surpla i sig 2 liter bensin/mil.

– Har ätit på KFC, kan väl säga så här: jag har ätit nyttigare i mitt liv. Mycket fett och flott + honungssås (!)

 

Vi hörs! :)

 

5 reaktioner till “update from AK

      1. Hej MikaelaHar tve5 fre5gor Fre5ga 1: Vad har du ff6r te4vlingsplaner med Ture detta e5r? Tror du att ni kommer att te4vla 150 igen framf6ver? Fre5ga 2: Eftersom din mamma e4ger He4st & Ridsports resor. Har du ne5gon risdera pe5 ge5ng? I se5danna fall var?Tack ff6r en trevlig blogg.Sofia

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.