hejhej

Hejhej!

– Fredagkväll började det snöa för fullt här i Anchorage, lycka! När jag vaknade på lördagmorgonen var marken helt vit och 3 timmar+ rullskidor klassiskt stod på schemat. Första timmen bjöd på snö och slask åkning, andra timman av regn och sista 90 min bestod av strålande sol! Skönt pass, 3.30 för oss, 4.30 för tjejerna. Efter passet bjöds det på våfflor hos Coach Kastning.

– Träning och skola rullar på! Fin mängdvecka är avverkad, återhämtningsvecka står på tur!

– På tisdag har jag min första ”exam” (tenta), biologi är ämnet, smått nervöst faktiskt..

Här får ni en bildbomb som kompensation för den minimala texten..!

 

Nu ska jag ut med mina rumskompisar, de ska för första gången någonsin få se norrsken, hypen är enorm, deras föräldrar och anhöriga är kontaktade (helt seriöst)!

5 reaktioner till “hejhej

  1. Funkar aldrig för mig att klicka på bilderna som du säger att man ska :(
    I övrigt så har jag typ diskbråck och saknar dig Viiiiiktor :(( Fan så jävla gött du verkar ha de

    Gilla

  2. Samuel: Funderar pa att bjuda pa antingen surstromming eller palt, dock kan det bli problem att hitta surstromming har, dessutom tror jag att chansen att de faktiskt gillar matratten ar storre om jag valjer palt!
    Alm: Jaevla Apple, det maste vara safari’s weblasare ;) Om du klickar pa bilden ska den bli storre och mer text ska komma fram, fungerar pa firefox for mig iallafall..! Diskbrock?? vad fan, nar ska din otur ta slut..?? Hoppas du mar battre snart! grymma videos gor du iallafall, alskar att surfa in pa ski team novus och fa skidlinjekanslan! Miss u, love to u bro!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.