a3-vecka

Hej

– Idag har vi kört 6 x 9 minuter stavgång/löpning, fint pass med årets finaste utsikt i slutet av sista intervallen, hatar mig själv för att jag inte hade med mig kameran där.. I början av 5:e intervallen blev det rätt spännande, dimman låg tät när vi såg färska fotspår och avföring från en STOR björn, som tur var sprang vi inte in i någon nalle..! :)

– Denna eftermiddag har vi genomfört ett kanadensiskt styrketest för längdskidåkare, programmet finns här. Ganska olikt det vi är vana vid från Älvsbyn, väldigt lite vila mellan och några fler övningar, kul att prova något nytt även om det inte är det mest optimala styrkeprogrammet. För att sammanfatta det kort så gör man chins, sit-ups, armhävningar, box-jumps samt dips, så många repetitioner så möjligt inom en minut med en minut vila mellan varje övning, här är mina resultat:

Chins: 27

Sit-ups: 61

Armhävningar: 63

Box-jumps: 56

Dips (obs, inte riktiga dips, armarna på en bänk med benen på en annan bänk): 72

Det ger ett totalt av 332 och som 20-åring ska man ligga på 315 enligt deras standard, säga vad man vill om det men det känns bra vara nog stark för att bli kanadensare!

– Kanadensisk thanksgiving var en positiv upplevelse även om amerikansk/kanadensisk mat inte kan slå ett riktigt, svenskt julbord!

– Denna vecka är det ”Homecoming 2012” (har ingen aning om vad det handlar om), det innebär iallafall att det är massor av aktiviteter och gratis fika på campus. Imorgon är det en tävling där alla lag ska dekorera en kundvagn och springa med den runt på campus utklädda. Vi skidåkare ska ställa upp i den tävlingen, tydligen vann vi förra året så vi har en seger att försvara, lite mystiskt låter det faktiskt men jag kommer självklart ställa upp för laget!

Godnatt för mig, godmorgon för er!

10 reaktioner till “a3-vecka

 1. Har du fixat en revolver än om du träffar en nalle? Jävligt kul att höra att det går bra för dig! var på tå och visa vem som bestämmer direkt snön kommer!! ;) vi kom just hem från Ramsau, sjuukt fint! jag hooka några Italienska landslagsåkare också (kan skicka bild) hoppas du hare bra // lill Ani<3

  Gilla

  1. HELLO!! Nej, men är smått sugen på att köpa en pistol i mataffären, finns många som de rear ut, mitt emot godisavdelningen..! :P Såg bilder från Ramsau, SJUKT NICE!!! Hoppas ni har det bra och att du inte låter skidlinjen förfalla helt ;)

   Gilla

  1. När man är i Alaska måste man ha med sig kameran, ska skriva ett inlägg nu, hade ångrat mig sjukt mycket om jag inte haft med mig kameran på vissa av dessa pass!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.