Snart skidåkning!!!

Hej

Sitter och dunkar lite Basshunter och Boten Anna, full med skyhöga förväntningar då vi imorgon lämnar kalla och torra Anchorage mot ännu kallare Fairbanks där det sägs att marken ligger vit, får hoppas att vi inte blir besvikna efter den rediga bilresan upp dit. Behöver verkligen komma på snö nu, mina skaterullskidor sjunger troligtvis på sista refrängen just nu och har kört sönder spärren på en av mina klassiska rullskidor, inhandla ny utrustning för rullskidor känns inte så lockande i slutet av oktober.

– Har en del skolarbete som måste avverkas men tyvärr fastnade jag i en bok som var mer intressant än skolböckerna. Har läst ut ”The secret race”, Tyler Hamilton berättar om sin tid i cykelvärlden och går rätt hårt åt Lance Armstrong. Väldigt intressant men samtidigt tråkig bok som berättar de mörkare sidorna av cykelsporten och ger en annan bild av en stor förebild för många. Fan Tyler, nu har jag mycket skola att ta igen.

 

Näe, sova och sedan packa klart imorgonbitti, uppdaterar från Fairbanks!

En tanke på “Snart skidåkning!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.