Fairbanks!

Hallå!

Bilresan hit upp gick bra, fick se mindre vackra delar av Anchorage, vi körde genom Wasilla där Sarah Palin är uppväxt, finare städer har skådats. Efter drygt två timmar bilkörning och ett stopp på Subway så stannade vi vid en utsiktsplats och såg solen gå ner över Denali, det var fint! Tyvärr är bilderna på Lukas kamera som han har tappat bort.

Efter ytterligare 4 timmar i bil anlände vi till ett kallt och mörkt Fairbanks, mat inhandlades på Fred Meyers och sedan flyttade vi in hos några tyska skidåkare som tävlar för Alaska Nanooks (fairbanks college-lag) som bor på campus här. Imorse åkte vi ut till stadion och fick äntligen åka på snö! Det ligger ca 8-10 cm snö på marken här men det räcker för att dra spår då snön är så pass torr. Spårsystemet som går att åka just nu är ca. 20 km. Skidåkningen imorse var magisk och att jag kom på mig själv själv skrattandes för mig själv säger en del. I eftermiddag sticker vi ut igen, längtar!

5 reaktioner till “Fairbanks!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.