Home in AK

Hej!

  • Lämnade Fairbanks igår, resan var jävligt lyckad. Snöstorm när vi åkte hem, sedan anlände snön till Anchorage när vi anlände, så nice!!! Vissa ur laget åkte skidor idag! Livet är inte så hopplöst och snöfattigt i Anchorage längre!
  • Försöker plugga, det går riktigt dåligt. RIKTIGT DÅLIGT
  • Imorgon ska vi spela/åka/tävla i vattenpolo mot alpinisterna, laddar upp med youtube från OS i London. Förväntningarna är… ja, jag vet faktiskt inte
  • Imorgon är det ju sprint på vallsberget precis samtidigt som jag kommer ligga och sprattla för att hålla mig i liv i poolen, faaaaan. Livesändning och popcorn hade varit nice.
  • Problemen med miljöförstöring och koldioxidutsläpp kommer tyvärr inte lösas här borta kan jag meddela. Här är bensinen hälften så dyr, de flesta bilar är v8:or på 2 ton som drar 2 liter+/mil, återvinning eller sopsortering existerar inte och Mitt Romney tror inte på forskarna som varnar om växthuseffekten. Nej då, tvärtom! Här ska det investeras i kol och olja för fulla muggar, jajamän!

Nu ska jag ta tag i det här arbetet,

Lycka till alla ni som ska tävla imorgon.. idag menar jag!

En tanke på “Home in AK

  1. haha, nu c3a4r vi dc3a4r igen. hur bc3b6jer man dip? en dip, flera dippor? en dip flera diappr? en dip flera dip? kanske ska frc3a5ga det dc3a4r rc3a4dda lammet.. fc3b6rresten, angc3a5ende det. man kan sc3a4ga \”ett skrc3a4mt lamm\”. men det lc3a5ter rc3a4tt tc3b6ntigt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.