tävlingspremiär om 4 dagar!!

Hello

– Förhoppningsvis har ingen av er missat att det var presidentval här i tisdags! Diskussionerna hade varit många och jag har inte träffat en enda person här från Europa som hoppades på Mitt Romney. Även om amerikansk politik är ljusår från vår så är jag tacksam att Obama vann, världen behöver inte en ny Cowboy som Bush bakom spakarna för världens mäktigaste land. Tycker dock att det är sjukt att två sidor kan representera hela USA:s befolkning åsikter, antingen är man demokrat eller så är man republikan här.

– Intensitetsblock pågår och ingen är lyckligare än mig! Snön ligger kvar i Glen Alps 20 minuter från här och på torsdag flyger vi upp till Fairbanks för årets tävlingspremiär som kommer äga rum om… 4 och en halv dag! Ska bli sjukt kul!!! Frågan är ju bara hur jag INTE ska öppna på tok för hårt, första tävlingen för säsongen (hur åker man när man tävlar?), 3 km klassisk prolog…! Jaja, längtar enormt, ska bli nice!

– Jobbat på Anchorage Ski Swap i helgen, personer har sålt sälja sin skidutrustning och vi har tagit några % för det. Fyndade ett par Dalbello Virus-pjäxor till ett vrakpris, sjukt nöjd. Längtar till våren då, offpiståkning i Alaska……!!!

– Vi lekte en lek en kväll här i Templewood 18 efter middagen där man skulle sitta i en ring runt bordet, en person väljer en kategori, vi körde ”länder”, en person säger ett land, en annan person säger ett annat tills någon inte längre kommer på ett land. Jag trodde vi skulle hålla på hur länge som helst men efter att U.S.A, Sverige, Finland, Kanada, Australien och Norge var uppräknade tog det stopp för en tjej som studerar business på college här, hon kunde inte några fler länder, hon försökte med Asien.. Tyvärr inget ovanligt här, skulle kunna stöta på personer här som inte kan peka ut Kanada på en karta.

Godnatt från Alaska!

3 reaktioner till “tävlingspremiär om 4 dagar!!

    1. Me5nga le5ter andra ve4lja e5t dem. Ve5rt konsumptionssamhe4lle vill inte att du ska vara lykiclg tex, hur skulle de annars se4lja saker. Du blir lykiclg av att konsumera .Titta runtomkring dig, se alla manipulativa element. De e4r verkligen f6verallt. Det be4sta man kan gf6ra e5t detta e4r att ff6rle5ta dem som skapat dessa element, och f6nska att de kommer till be4ttre insikt.Min insikt e4r att du hje4lper dig sje4lv genom att hje4lpa andra. Pe5 det se4ttet koncentrerar jag mig pe5 mig sje4lv ockse5, fast pe5 ett annorlunda se4tt =)Se5 ve4ldigt me5nga sf6ker sig ute5t ff6r svar, ne4r allt finns precis framff6r ne4san pe5 dig: Om du ve4ljer att vara lykiclg, se5 e4r du det.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.