23.30 h

Hej!

 •  Mängdvecka avklarad, 23 timmar och 30 min veckan efter 3 tävlingar, saftigt. Välbehövlig vila imorgon. Har inte haft mycket tid över till annat, denna vecka blir det annorlunda med mer blogg-inlägg :)
 • Har svarat på alla fantastisk fina kommentarer i förra inlägget, tack än en gång!
 •  Ska inte klaga på snöförhållandena här, har hört hur ni har det hemma i Sverige på de flesta ställen..! Dock så har det varit rekord-låg nederbörd här, vi kan åka på några olika ställen här i Anchorage men det är långt ifrån optimala förhållanden. De senaste två dagarna har vi pendlat till Girdwood 45 min utanför staden, åkt dit tidigt, tränat ett pass, sedan sovit/ätit/pluggat i hotell-lobbyn nedanför slalombacken och sedan kört ett andra pass.
 •  Har firat min första Thanksgiving! Först lunch hemma hos coach, sedan en bra follow-up med Liams australienska familj med en middag downtown!
 •  Ifall ni är sugna på att se bilder från lördagens race finns det en hel del här!
 •  Har ett STORT problem, alla längdskidtävlingar från världscupen på SVT sänds mitt i natten för mig, kan inte se reprisen på SVT play då de inte har rättigheter att sända dem utanför Sverige, har inte funnit någon vettig hemsida eller nedladdning. Någon som har något förslag på en lösning? Kan inte överleva utan vinterstudion……

Detta bildspel kräver JavaScript.

4 reaktioner till “23.30 h

 1. Jag har din lösning, du ber din familj eller annan vän här hemma slå på en videoskype konversation med dig och stoppar datorn framför en tv. Klappat och klart ;)

  Gilla

  1. Det finns även ett annat mer avancerat sätt, genom att ställa in svensk proxy på webbläsaren så svtplay tror att du är i sverige :)

   Gilla

   1. Ang. skype-tipset: Det fungerar ju ypperligt om jag vill vara vaken mitt i natten vilket inte lär vara optimalt då jag också tävlar på helgerna :P Att ställa in svensk proxy borde vara ett bättre alternativ, får nog fundera mer på det!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.