December.. Tiden går fort när man har roligt

Hej

  •  Mådde skit i onsdagskväll, riktigt dålig, spydde som en gris. Torsdagen som var vår vilodag kunde jag bara äta glass, tog några dagar innan kroppen återhämtade sig. Det går ett virus på campus, man mår skit i ca. 24 timmar vilket stämmer in på mina symptom. Planen i lördags var 6 x 11 min intervaller, de första var bra men dog efter 4, antar att kroppen inte var fullt återhämtad. Vi är inne i ett nytt intensitetsblock med nya intervaller imorgon, känner mig dock återhämtad nu så det ska nog inte vara några problem.
  • Kan tala om att väderprognosen sen fortsatt dålig ut när det gäller snö, dock så tillverkas det konstsnö för fullt borta vid skidstadion så vi kommer ha några kilometer med hårda, preparerade spår i närheten iallafall!
  •  Min rumskamrat Liam har haft sin australienska familj på besök här i ca. 2 veckor och jag har blivit bortskämd med en hel del mat vilket jag är tacksam för, dock så har vi Bod pod-testing (test av % kroppsfett) på fredag så är lite orolig för det, mycket efterrätter har det blivit.
  • Glömde berätta om vad som hände för några veckor sedan: var uppe i Glen Alps och åkte skidor som vanligt, 2.30 klassiskt, eftersom det bara är en sträcka som går fram och tillbaka som möter man rätt många åkare. Åkte, diskuterade med Lukas antar jag, möter en tjej med ett Kalix SK-pannband, tänker inte på det, Kalix-åkare har man ju sett förr, vet inte hur många gånger jag möter henne innan det klickar till i huvudet ”MEN HELVETE, jag är ju i Alaska, en kalixåkare här?!?!?”, åkte ikapp henne och skrämde henne säkert då jag var lite väl exalterad av att förhoppningsvis möta en svensk i spåren, hon var dock amerikan och hade tävlat i Finland förra våren, kommer inte ihåg namnet på den där cupen, och tydligen bott i Kalix och bytt till sig pannbandet med någon åkare. Var ett riktigt mindfuck iallafall!
  •  Nästa helg har vi ingen tävling, helgen efter det är det ett 15 km skate masstartslopp utanför Anchorage, det blir kul ;) helgen efter det (22-23 dec) Besh cup, brukar tydligen vara bra motstånd då Alaska har fostrat många snabba amerikanska åkare och många kommer hem över jul och passar på att tävla på hemmaplan, det kommer köras en klassisk sprint på lördagen och ett 10 km skatelopp på söndagen. Efter nyår drar vi till Utah och Salt Lake City för amerikanska mästerskapen, sedan drar vi vidare till Steamboat Springs i Colorado, vi kommer resa i ca. 3 veckor.

 

2 reaktioner till “December.. Tiden går fort när man har roligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.