GENIUS

Hej

– Alla slut-tentor är avklarade, har ett papper som ska lämnas in imorgon, sedan är jag klar för denna termin. Första veckorna här hade jag nästan lite panik att jag inte skulle klara kurserna, de verkade förbannat invecklade och svåra men det har inte varit några större problem. Förutom bioligin, blä. Med största sannolikhet kommer jag inte stanna här för en hel universitetsutbildning så motivationen att kämpa för högsta betyg har ej funnits där dessa snart 4 månader. För att få tävla nästa termin så behöver jag minst C i snittbetyg och det har jag klarat med säkerhet, får se vad slutbetygen blir nästa vecka, hoppas jag kan göra min mor stolt.

Denna termin har jag alltså studerat Macroeconomics, Introduction to Biology, Western Civilisation II och American History. Nästa termin blir det en del luddiga klasser också: Microeconomics, Computer information system, Art appreciation samt English for retards. När jag kom hit i augusti var jag tvungen att göra ett prov för att få se vilken engelsk-klass jag skulle börja med, eftersom jag led av akut sömnbrist, förvirring, hungersnöd och jetlag var mitt resultat förfärligt, för att inte tala om matematik-delen. Jag har inte tagit om testet och när det var dags att välja klasser för nästa termin var det försent så efter nyår kommer jag troligtvis dela klassrum med japaner och lära mig räkna till 10 på engelska!

– Träningstävling i söndags, 5 km klassiskt + 5 km skate (skiathlon), vann en sek före Lukas. Snöförhållandena och och temperaturen är äntligen riktigt bra för längdskidåkning!

– Har nog inte berättat det men Mimmi kommer hit om 10 dagar, sjukt!!!! Hon stannar 10 dagar och åker hem samma dag som jag åker till Utah!

HEJDÅ

3 reaktioner till “GENIUS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.