UPPDATERING FRÅN 1800 HM

Förlåt! Snuskigt dålig uppdatering. För att försöka locka tillbaka läsare lovar jag att ha minst ett inlägg per dag minst en vecka framåt, en årssammanfattning kommer också.

Vad har hänt sen senast?

Torsdagen för.. 11 dagar sedan gick jag och Liam på bio, livet lekte, hade haft ett grymt pass på skidor ensam i skogen under en klar fullmåne innan och nästa kväll skulle min flickvän anlända till Anchorage. När vi sitter på bion säger Liam att vi måste sticka, ”No way, I love this movie”, han säger igen att vi verkligen måste fara ”No f’cking way, this is the best movie ever!!!”, ”man, your girlfriend is here, we’re picking her up now.”

Hon överraskade mig alltså och kom en dag tidigare, har aldrig varit så chockad tidigare (och ja, jag lämnade bion omgående!), jag skulle fixa massa saker nästa dag och jag var definitivt inte mentalt förberedd. Jag kunde dock samla mig och att träffa Mimmi efter mer än 4 månader var obeskrivligt. Vi spenderade 10 dagar i Anchorage med isklättring, skidåkning (en väldigt internationell sådan med deltagare från Australien, Tyskland, Ungern, Usa, Sverige), julfirande, mat, mat , mat, bla. king crab (Deadliest catch, någon?!), åkt skridskor, bio m.m m.m

Igårkväll lämnade jag min flicka som jag kommer träffa om drygt fyra månader igen och tog bussen med resten av laget till Anchorage’s flygplats och imorse landade vi i Salt Lake City i Utah. Nu befinner jag mig i det största hus jag sett tror jag, 10 min utanför Soldier Hollow på just under 1800 höjdmeter där OS gick för 10 år sedan. Om två dagar börjar US Nationals med en klassiskt sprint. Idag har jag haft den bästa skidåkningen sedan Ramsau för tre år sedan. Strålande sol och stenhårda spår.

Annars då?

– Våra coacher åkte till en stor matvaruaffär idag och köpte matvaror för ca. 1400 $ (ca. 10.000 kr), förhoppningsvis kommer det räcka ett par dagar.

– Har brutit 2 stavar på 3 dagar, en under ett träningspass, de sista 5 meterna till bilen snubblade jag och knäckte den. Nästa stav var under ett tävling som jag var på väg att vinna, satte staven mellan benen under spurten och kraschade…

– Jag fick B i medelbetyg på mina höst-kurser, NÖJDDD.     

– Drabbades av en lättare förkylning förra veckan, tråkigt.. Förhoppningsvis är inte formen påverkad för mycket.

 

Ikväll har vi badat badtunna och nu ska jag gå och lägga mig just innan tolvslaget, så är det ibland! Gott nytt år, vi hörs snart!

5 reaktioner till “UPPDATERING FRÅN 1800 HM

  1. Hej Viktor!
    Vi önskar dej ett GOTT NYTT ÅR! Hoppas du får vara frisk och att det går bra i skolan och tävlingarna. Många kramar Farfar o Kristina

    Gilla

  2. Kul med en uppdatering! Hoppas att du får en oförglömlig upplevelse i Salt Lake City och att kroppen svarar som du vill. Vi är med dig hemifrån :) Kramar!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.