3000 m.ö.h

  •  Bilkörningen hit var gav den största dos Amerika jag haft hittills. Vi körde genom Utah’s öken där vägen fortsatte rakt fram i horisonten. Vi körde genom små städer , det pumpades upp olja ur marken, vi lyssnade på country-musik, mötte gigantiska långtradare m.m
  •  Vi bor i ett mysigt hus 50 meter från huvudgatan i Steamboat Springs.
  •  De två senaste dagarna har vi tränat dubbla pass, förmiddagspassen har spenderats en halvtimme härifrån på ca. 3000 m höjd. Underbar skidåkning och stekande sol. Känner inte av höjden speciellt mycket där uppe, tvärtom, jag var i mitt livs form idag!
  •  Ikväll har vi besökt hot springs utanför Steamboat, olika pooler med olika vattentemperatur från de heta källorna under marken. Årets bästa dag!
  • På lördag har vi första viktiga tävlingen för säsongen, första collegeracet. 20 km masstart, 10 km klassiskt individuell start på söndag.

Klicka här för att komma till en videoblogg från Lasses hemsida. Vi kommer jobba vidare och utveckla detta koncept, försöka erbjuda några video-blogginlägg per vecka, speciellt i samband med tävlingar.

4 reaktioner till “3000 m.ö.h

  1. Sjukt coolt med videobloggen! Tycker det är häftigt att ni befinner er i staterna men pratar 3 olika språk och alla förstår varandra. Sjukt häftigt! Lycka till i forsättningen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.