Beever Creek

Hallå

Igår lagade jag och Lukas middag åt teamet, tysk Zwiebelrahmschnitzel mit Pilzen und selbstgemachten Spaetzle. Förväntningarna bland lagmedlemmarna verkade rekordlåga och nedsättande kommentarer haglade men när vi väl satt vid bordet ändrades åsikterna tvärt; ”Best dinner ever!!!”, ”your the kings!!!”, ”Mary me!”.  Ikväll är det Lasses tur att utmana oss, tydligen blir det något italienskt då den danska matkulturen inte har så mycket att skryta om. Självklart är det tävling, omröstning kommer ske ikväll om vem som lagade den mest delikata maträtten.

Imorse tog vi en buss till Beaver Creek och sedan liften upp till 3000 meter där ett 30 km långt spårsystem väntade. Vi var de enda skidåkarna där uppe vilket gjorde att vi hade nypistade spår helt för oss själva. Spårsystemet är inte speciellt känt eftersom de flesta kommer till orten för alpin åkning och längdåkning på den höjden är lite för tufft för de flesta motionärer. Mannen som var ansvarig för spårsystemet var helt lyrisk över att ha en grupp med riktiga skidåkare som tränade där uppe. Även om farten inte var den högsta var passet minst sagt magiskt. Efter 2 timmar åkte vi ned för en av pisterna och tog bussen hem igen.

Ikväll har vi sprungit 30 minuter och sedan kört 15 minuter styrka i vardagsrummet.

Imorgon eller senare ikväll (amerikansk tid) kommer förhoppningsvis en videoblogg från idag!

8 reaktioner till “Beever Creek

  1. Viktor nu har du snart varit på alla ställen jag var i på min USA tur 1990 :) Saknar Breckenridge som var första anhalt. Där åkte vi skidor på 4000möh lite jobbig kan jag, så jag kan väl inte säga att skidåkningen var fantastisk :) Visst skulle du till Winter Park och May Jane?
    Kul att följa dig, hoppas att du snart kommer underfund med hur den höga höjden och din kropp fungerar i hop

    Gilla

  2. Magiska bilder! Ser hur bra ut som helst!
    Men du, be om danska smörrebröd, vetja – det är gott, och då tänker jag på följande kombination; mörkt bröd, rostbiff, remouladsås och rostad lök. Mmm.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.