VermonT

Sitter i vårt lilla hus i skogarna i Vermont, 10 min från staden, 20 min från stadion. Vi är inne på andra dygnet här. Vi har åkt spåren båda dagar och banan är helt klart årets lättaste. Långa, sega uppförsbackar, mycket stakning och korta nedförsbackar med mycket kurvor. Hoppas på klisterföre på torsdag så man kan schtaka uppför backarna! Senare idag ska vi in till Middlebury, ikväll har vi den årliga frågesporten med alpinisterna, imorgon är det bankett och på onsdag åker alpinisterna första tävlingen.

6 reaktioner till “VermonT

      1. – Isn\’t that the truth Shauni. We are lucky and yet worry has a way of sneaking up and anusbhimg us! Then we just need to remember what we do have and now focus on what we don\’t. Thanks Kelly I think it looks pretty good too.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.