orutinerat..

Haha, ja.. Starten gick och jag stod som 20:e man, efter 200 meter var jag i ledning, vet inte riktigt hur det gick till. Var mest orolig över att jag inte skulle ta mig fram så jag hade inte planerat längre än så. Låg mellan 1:a och 5:e plats i 15 kilometer, pratade med coacherna medans jag åkte, log åt lagmedlemmarna som hejade, hoppskejtade uppför backarna och kände att detta var mitt livs lopp igen! När vi gick ut på andra varvet kom verkligheten ikapp mig och jag insåg att det kanske inte var så jävla smart att åka slalom mellan alla längst fram och hoppa uppför backarna. Dog TOTALT sista 4 km och resten är mest tragiskt, slutade 24:a.

Hemma i Sverige så var ju detta min distans under alla junior-år, där visste jag exakt hur bra mina motståndare var, jag låg bakom och avvaktade och åkte om de som släppt och topp-10 placeringar var värda guld. Nu var helt inställd på medalj och gjorde totalt tvärtemot allt jag någonsin lärt mig från masstarter, suck..

Jaja, det var nog ändå det roligaste lopp jag åkt, +10 grader, galna åskådare längs hela banan och kanonform i 15 km!

Nu ska jag valla skidor, knäppa en liten öl och fira mitt brons!

En tanke på “orutinerat..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.