DSC05775

3 reaktioner till “DSC05775

  1. Hej! Elisabeth he4r, jag ff6ljer din blog ne4stan varje dag. Jag e4lskar ne4stan allt du delar med dig av, speciellt alla text tlvoar. Min nuvarande le4genhet i Linkf6ping e4r ganska liten och har en ”originell” planlf6sning som gf6r att man i me5nga fall fe5r te4nka lite annorlunda. Tack ff6r all inspiration som hje4lper mig att te4nka ”outside the box” vad ge4ller mitt hem och inredning. Jag skriver inte se5 me5nga inle4gg, men du har me5nga stje4rnor i min ”Google Reader”. Kram Elisabeth

    Gilla

  2. Johan, Det e4r ett av de stora problemen med att SD blir ve5gme4stare just. De kan rf6sta priecs hur som helst och e4r de inte nf6jda kan de ju till och med rf6sta bort en regering. Detta hf6ll pe5 att he4nda i Halmstad de4r SD har ve5gme4starrollen. Hade de tre SD ledamf6terna bara kunnat samarbeta se5 hade de antagligen fe4llt den borgerliga kommunbudgeten och med stor sannolikhet ff6rsatt Sverige i en konstitutionell kris eftersom den borgerliga sidan inte kan inff6ra en ve4nsterbudget, vilket torde leda till att kommunledningen i det fallet avge5r. Men oppositionen kan inte ta f6ver ledningen f6ver kommunen.

    Gilla

  3. Vi diskuterade just e5ldrandet under lnuchen. Tiden ge5r alldeles ff6r fort kom vi fram till.c5 grejen e4r ju den: min hje4rna e4r inte e4ldre e4n 15 och kommer aldrig bli e4ldre. Kroppen de4remot e4r i ett helt annat skick!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.