To cool for school

Så där ja, nu är sista veckan med skola avklarad. Har suttit bakom en skolbänk i 15 år varje höst så nästa höst blir första gången någonsin jag inte kommer studera, känns rätt bra. Förhoppningsvis lyckas jag med mina mål i skidspåren så det inte slutar med att jag är en misslyckad idrottsman utan utbildning.

Många tar sin examen denna helg, igår var vi på middag och fick träffa många föräldrar som rest hit, väldigt många från Norge kan jag lova! Idag har vi snöstorm så lite otur med vädret har de.

På söndag är det finmiddag och eftersom Lasses föräldrar inte kommer hit så kommer jag agera familj åt honom.

Picture 83

 

Har inte så mycket att göra på dagarna förutom att träna och leka med min transformers hjälm men jag klagar inte.

Vi ses, 12 dagar kvar innan jag är hemma!

4 reaktioner till “To cool for school

  1. Bra att du är påväg hem! Du är saknad i byn. Första veckan stoppade killarna fram julgranen i köket, stolta som dom är eftersom dom fått den av dig. Vi har tjatat om att ta ner den nu ett x antal månader från juletider men självklart vägrar dom eftersom du inte kommit hem än.

    Gilla

  2. Det har varit kul att följa dig under tiden i Alaska. Jag gillar din inställning på alla sätt och vis. Du har gått ut stenhårt på tävlingar, även om det inte hållt hela vägen. Mest gripande var det förstås att läsa dina ord efter JÅ:s tragiska bortgång. Satsa nu vidare som senior så jag får följa dig många år framåt. Har

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.