Hemma

Hej!

Efter två långa nätter utan sömn och 96 kg packning att släpa på anlände bussen till Älvsbyns tågstation i torsdags. Var orolig att jag skulle vantrivas hemma i Älvsbyn men är så sjukt glad över att äntligen vara hemma. Trodde jag skulle bli uttråkad men nu ikväll är första gången jag sitter ner mer än fem minuter tror jag. Har varit och tittat på fotbollsmatch, varit på en väldigt fin begravning, ätit svensk hårdbröd och mammas palt, löpt Älvsbyn Runt som mitt lag vann, jag sprang första 3 km på 9.22, en tid jag är nöjd med, bästa kilometertid för dagen och inte långt från banrekordet även om jag hade rätt dåliga förutsättningar med sömnbrist och jetlag. Efter det blev det självklart grillning även om deltagarantalet tyvärr var rekordlågt. Har träffat långt ifrån alla än så länge men kan konstatera att det är sjukt nice att träffa sina vänner och familj efter nio månader. Har dessutom tränat dubbla pass de flesta dagar (broarna runt tre dagar i rad) och är mer motiverad än någonsin.

– Det var tänkt att jag skulle ner till Falun och göra hemvärnsutbilningen för militärlandslaget 1:a juni men det är tyvärr inställt, förhoppningsvis får jag göra den senare i sommar istället.

Stjäl bilder hejvilt som vanligt, de tre första är Josefine Spetts och den sista Kalle Tuuris:

 

Imorgon bitti blir det klassiska rullskid-intervaller i kyrkbacken kl 09.00 ifall någon är intresserad av att hänga på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.