Yo

  • Denna vecka blir 20.30 h. Siktar på att träna 80 timmar denna period (4 veckor) när jag ändå är igång.
  • Senaste dagarna har spenderats hemma i Älvsbyn med temperaturer mellan 25-30 grader, sjukt! Blev en dag med arbete i skogen där jag fick mitt ett röjsågskörkort. Det har även blivit frivilligt badande i Lillstrand, häng med sköna människor, löpning med en trogen hund som tyvärr väggade i hettan, hårda stakintervaller med Nordebo i kyrkbacken, ensamt gymmande i ryss-källaren på folkan, 5 x 10 min skate intervaller längs broarna runt och kyrkbacken, en liten droppe av KE’s whisky där jag återigen kunde konstatera att det är nog det värsta jag vet.
  • Idag har jag planerat mitt liv för ett år framåt. Vill ni ta en fika med mig så har jag en lucka den 7:e september mellan 16.00 – 16.30. Nä, så illa är det inte men nästintill. Jag klagar inte över det, precis så här vill jag ha det med träning, läger och en del jobb där i mellan.
  • Imorgon ska jag orientera för första gången på… Ett år kanske? Kommer fasiken inte ihåg, höll aldrig i en karta i Alaska, det vet jag. Det ryktas om riktigt lättlöpt terräng på Lulnäset och det är det som lockar dit mig, kan springa runt som en galning och ha hög puls utan att behöva sakta ner för tät skog och stenar. Anyways, jag är faktiskt riktigt taggad! Kanske blir det en riktig orienterings-comeback? Knappast, men kanske.
  •  Fick fortsatt förtroende av Alpina vilket jag är väldigt tacksam över. Har varit lite orolig att inga sponsorer ska stå kvar efter en säsong utanför Europa, så har det inte varit än så länge vilket är väldigt skönt! Blir riktigt nice att fortsätta bära rött på fötterna även kommande säsong!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.