Made it!

Hai

Fredag:

  • Spöregn och kallt. Tog bilen till gymmet där jag ställde mig på löpbandet och drog iväg 5×4 min intervaller. Tycker att det är rätt schysst med löpband när man är omotiverad, det är bara att ställa sig på bandet och ställa in lämplig hastighet och lutning och ge fan i att stänga av bandet eller sänka hastigheten. Jag fick ihop en total tid av 1 timme med 20 minuter intervalltid i 92-95% av maxpuls. Denna dag var bara ett pass planerat och endast ett pass genomfördes.

Lördag:

  • Klassiska intervaller i… kyrkbacken, skräll! Nej men det är svårt att hålla sig borta från någonting som är perfekt. Planen för förmiddagspasset var återigen 5×4 min intervaller. Adrian hade planerat in ett lugnt distanspass på klassiska rullskidor och befann sig i kyrkbacken och hängde på mig de sista 2 minuterna på varje intervall och hetsade mig att trycka på ännu hårdare. Ett riktigt fint pass där frukosten inte var långt ifrån att komma upp igen under de sista två intervallerna.
  • Spöregn återigen och relativt trött i kroppen. Styrde bilen mot folkhögskolan och ställde mig återigen på bandet, denna gång blev det 1.10 h och 4 stycken 5 minutersintervaller kring 93-94% av maxpuls.

Söndag:

  • Adrian hade annonserat i den nya träningsgruppen på Facebook att det skulle köras en träningsdag i Älvsbyn. Klockan 9.30 samlades fyra tappra skidåkare (Jonas Pettersson, Andreas Almkvist, Adrian Bergström och mig själv). Vi besteg berget 3.5 gånger under 7 stycken intervaller med total a3 tid på 30 min. 
  • På eftermiddagen var det då dags för sista jävla passet. De andra grabbarna hade 2 timmar klassiskt planerat och jag behövde ett något kortare pass med fyra stycken fyra minutersintervaller. Regnet öste ner när vi lämnade Barkargatan men passet avklarades med samma upplägg som förra gången jag körde klassiska intervaller, dvs. Adrian ansluter efter två min och hjälper till att hålla farten. Med ca. 3 min kvar av passet lyckades jag med konststycket att lägga årets första och förhoppningsvis sista krasch på rullskidor. Har ingen aning om vad som hände och vackert var det inte.
  • Nio stycken intervallpass känns just nu men jag har ändå varit oförskämt pigg idag, speciellt första intervallpasset. Just nu sitter jag och äter en fet portion glass och tittar nöjt i träningsdagboken, senaste fyra veckorna har jag tränat 80 timmar, denna vecka 20 timmar med 3.16 timmar intervalltid. Imorgon ska jag unna mig själv en vilodag.

 

Sorry för ett legendariskt humorfritt inlägg men har kolhydratbrist i hjärnan och kan inte tänka i andra banor än ren fakta och information just nu.

Nu vill kroppen sova, vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.