Militärlandslagsläger Boden

Hej

  • Återhämtningsvecka samt midsommarfirande runt om i Luleå förra veckan, välbehövligt!
  •  Imorse körde jag 3 timmar löpning med KE och senare 1 timme skate innan jag åkte iväg till Boden där jag nu befinner mig på militärlandslagsläger. På lägret deltar både längdlaget, det nystartade skidorienteringslaget samt skidskyttelaget. Vi bor på ett logement på I19 och lägret håller på fram till söndag. Ikväll har vi haft ett kort men disciplinerat informationsmöte samt kvällsfika i matsalen. Första träningspasset är imorgon och då väntar 10-12 st intervaller på 2.30 min. Vet inget mer om passet men antar att det är riktigt hårt tempo som väntar. Andra passet blir ett distanspass löpning.

Ska försöka uppdatera dagligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.