23.30

Hej!

Hemkommen efter en vecka på regementet. Lägret har bjudit på fin träning och en disciplinerad livsstil mellan träningspassen. Dagarna har mest flytit ihop då de sett i princip likadana ut. Upp klockan 06.45 då frukosten stängde kl. 07.00, sedan tillbaka till sängen för att få lite mer sömn innan första passet som började kring 08.15. Sedan lunch och sömn innan andra passet som började kring 14.15, middag efter det och sedan ligga och stirra upp i taket på logementet innan kvällsfikat kl 20.30 och sedan godnatt.

Vi har kört några riktigt hårda pass på lägret, bland annat 10 x 2.30 min a3 tröskel ++ på tisdagen, en 60 min lång löpintervall med pulsen konstant kring 90-95% av max på torsdagen. Sista intervallpasset i lördags gick vi stavgång uppför Storklinten 4 gånger. Totalt blev det 23.30 timmar för mig denna vecka, det är jag nöjd med.

I veckan blir det till att jobba 12-16 och träna där i mellan, blir en vecka där jag ska försöka få in många längre distanspass och några korta, hårda intervallpass. Måste komma igång lite mer med gymmandet också.

Veckan där efter sticker jag förhoppningsvis ut i Europa två veckor för att hälsa på några gamla lagkamrater från Alaska :)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.