Det går bra nu

 •  Igår kväll sprang jag en sträcka som jag länge drömt om: Nya Altuna, Storkanis, Lillkanis, Rackberget, Hundberget, Getberget, nya altuna. Hela turen tog just under tre timmar och sträckan mätte ca. 30 km. Fick hålla ett rejält gubbtempo för att klara 3-timmarsgränsen. Sjukt bra pass där jag småväggade lite så där småskönt sista 15 minuterna.
 •  Imorse hade jag fortfarande kolhydratbrist och mitt planerade rullskidpass skate som skulle vara i 2.30 slutade på fjantiga 2.00 efter en rejäl genomklappning. Ikväll var jag dock tillbaka på topp och gjorde oväntat ett personbästa i bänkpress på 100 kilo. Oväntat då jag slarvat med styrkepassen och jag hade kört rätt hårda övningar innan maxningen. Riktigt kul, jag är lättare nu än jag varit tidigare, jag springer fortare och är dessutom starkare. Fortsätter det så här så kommer det gå fort till vintern.
6039_10152121884190639_2085698370_n
En inspirerande bild från mitt bästa lopp någonsin

7 reaktioner till “Det går bra nu

  1. Viktor savner en pige der kan lave mad til ham! Ellers må han jo komme til København til røde pølser!

   Gilla

 1. Lasse, kan du fixa en dansk pige som lagar röd pölse åt Viktor? Däremot klarar han sig utan gammeldansk.

  Gilla

  1. Når Viktor bliver voksen vil han også lære at drikke gammel dansk! Det bliver svært at lokke en dansk pige fra København til Älvbyn, men jeg skal prøve…

   Gilla

 2. Staffan, nu för tiden finns det inga kvinnor som enbart lever för och lagar mat till männen. Nu för tiden är det killarna som lagar maten ;)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.