Idre

Tjena,

I lördags körde jag ett riktigt fint intervallpass med Zacke T innan jag styrde försvarets VW Passat mot Östersund. Sov hos släktingar där, körde ett 2.30 h klassiskt pass på rullskidbanan på söndag innan jag fortsatte mot slutdestinationen Idre där jag nu befinner mig på läger tillsammans med militärlandslaget och utvecklingslandslaget. 

Vi kör varje pass gemensamt med utv-laget och i måndags körde vi ett riktigt snor-tungt intervallpass uppför slalombacken, BSK:s och Norrbottens enda representant på lägret var med och noterade dagens bästa tid.

Dubbla pass står på schemat varje dag förutom idag då vi körde 4 timmar imorse. Imorgon väntar ett klassiskt rullskidrace, ska bli kul men hade gärna haft samma rull som u-laget, de kör 3:or bak och 2:or fram som jag förstått det. På fredag väntar 5×12 min skateintervaller. Distanspassen som har körts har gått i smyghårt tempo hela tiden och jag tvekar inte att det kommer fortsätta så resten av lägret.

Formen är relativt god tycker jag, hade en svacka just innan lägret då allting kändes segt och tråkigt träningsmässigt men nu är jag på G igen.

Lördag bär det av hemmåt och på onsdag sticker jag till Vuokatti för 5 dagar i skidtunneln tillsammans med andra åkare som tillhör Norrbottens Skidförbund. Veckan därefter rycker jag in det militära, hemvärnsutbildning på två veckor ska genomföras i Umeå.

Fullt upp hela augusti skulle man kunna säga men jag klagar inte, finns inget bättre än att leva så här.

2 reaktioner till “Idre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.