Gör du som alla andra kan du i bästa fall bli lika bra

Hej!

  • Idrelägret blev en lyckad tillställning, drygt 24 timmar med smyghårda distanspass, blodiga intervaller och en del styrketräning.
  • När jag kom hem spenderades några få dagar i min nya lägenhet som min kära mor och far inrett medan jag var nere Dalarnas djupa skogar, en liten 1:a på 36 kvadrat. När jag tänker efter så har jag bott på fem olika ställen de senaste två åren, troligtvis stannar jag här ett tag nu, trivs riktigt bra här än så länge. Just nu är det skönt att ha ett alldeles eget hem.
  • I onsdags åkte jag tillsammans med en hel buss fullpackad med Norrbottens-åkare till Finland för att träna i skidtunneln i Vuokatti. Finland bjöd som vanligt på väldigt oinspirerande mat men allting annat var kanon. Vi bodde på det vanliga hotellet 5 minuters promenad från tunneln. Tre hårda intervallpass, många timmar i tunneln och eftersom jag tränade rätt mycket måndag-tisdag så slutade förra veckan på 29 tränade timmar. 30 var lite lockande men kroppen och till och med huvudet tyckte att det räckte. Jag och Engström fick äntligen ”mäta balle” på intervallpassen igen, hetsiga diskussioner om statistik och vem som slog vem har självklart förekommit och eftersom jag har en blogg och inte Engström så är det inte mer än rätt att ställningen just nu publiceras:

VB: 14 vinster

Engström: 3 vinster

Hösten/vintern är lång och den totala segern är långt ifrån avgjord.

  • Som jag skrivit tidigare så fungerar det mesta ofärskämt bra just nu, de senaste tre perioderna (en period = fyra veckor) har jag tränat 80 timmar, 70 timmar och 83.30 timmar med mycket intensitet. Kanske skulle jag kunna pressa ännu hårdare men det gäller att öka försiktigt för att inte gå över gränsen.
  • Vilar idag, planerar sedan ett intervallpass varje dag fram till torsdag då jag kommer rycka in Umeå för två veckor hemvärnsutbildning där träningsmöjligheterna är väldigt oklara.

Dålig på att fota de senaste veckorna men lånar två bilder från Petras blogg:

dscn1124_520e5530ddf2b34e914541fd
Spyfärdig och slut efter stavgångsintervaller med en jävligt dragstark Johan Häggström.
dscn1128_520e5539e087c37b4f6f6484
Norrbottensgänget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.