GU-F

  • Genomförde en två veckor lång hemvärnutbildning tillsammans med Niklas H och Emma B. På utbildningen har vi lärt oss grunderna inom sjukvård, vapentjänst, krigsföring m.m m.m. Kan konstatera att jag är betydligt mer manlig nu än när jag ryckte in och att jag har sjukt stor respekt för de som fick göra allmän värnplikt i 11 månader förr i tiden.
  • Har dragit på mig en mindre förkylning, ingen katastrof men förbannat irriterande. Fascinerande hur träningsberoende man faktiskt är när man har träningsvärk i käkarna för att man går omkring och biter ihop dem för att man är förbannad hela dagarna, benen värker och vill aktiveras, huvudet dunkar av för mycket ilska och endorfin-underskott. Dagar som denna är jag en fruktansvärd medmänniska och personer jag möter i min vardag råkar tyvärr ut för sura kommentarer och ibland veritabla personliga påhopp. P.g.a. att jag inte vill förlora familj och vänner tänker jag sitta i min lägenhet och stirra hål i väggen tills dess att kroppen bekämpat förkylningsviruset. Beräknar att kunna träna för fullt om två dagar. Nån dag när jag är mindre förbannad ska jag skriva mer om det som händer i mitt liv, känner dock att jag inte riktigt kan kontrollera all ondska inom mig dagar som denna, fingrarna vill gärna knappra ihop onda kombinationer av bokstäver på tangentbordet som jag egentligen inte står för.
  • Om ni inte redan planerat att springa Endurance-loppet på lördag så ska ni göra det nu. Ställ in allting annat ni planerat och beger er till Kanis senast kl. 10.00 om ni ska springa, annars så går första start kl. 10.30 för er som tänker beskåda loppet. Mer information finns på Älvsby Endurance’s hemsida, här.

En tanke på “GU-F

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.