Live to win

Hej

  • Enduranceloppet i lördags blev en riktigt lyckad tillställning. Tyvärr kunde jag inte riktigt friskförklara mig själv innan tävlingen så fick agera funktionär. Ett blogginlägg, resultat och bilder går att finna på alvsbyendurance.com.
  • Blev 100% frisk i söndags och har kört på för fullt sedan dess, dubbla intervallpass i måndags som gick överraskande bra, två pass i gymmet och sedan några distanspass av varierande längd och hastighet. Ikväll brakade jag dock in i väggen rejält då jag kände av att jag var på väg att bli trött efter 27 min löpning, 4 min senare visste jag  seriöst inte om jag skulle orka tillbaka till bilen. Blir en lugnare dag imorgon med andra ord. Laktat-test på fredag och löptävling i Ersnäs på söndag.
IMG_8177
Min vänsterarm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.