105

Hej

– En rekorddålig form har präglat denna vecka. Känner ändå att det har vänt nu. Tävlade i Ersnäs idag, 6 km terräng. En rolig tävling där jag hade fin löpform. Slutade 2:a efter Johan Westerlund, 28 sek efter. dålig positionering inför Jojjes dödsryck, Inte riktigt spänsten i steget och dåligt val av skor spelade in en del. Kul ändå att både han och jag slog gamla banrekordet som ZackeT satte några år innan. Synd att den gamla mästaren inte var på plats och kunde försvara sin tid. Resultat m.m.

– Ikväll regnade det utav bara helsike, jag tog en titt i träningsdagboken och såg att även om jag bara for på gymmet så skulle jag landa på ca. 21 timmar träning denna vecka. Sagt och gjort, ett tufft pass blev det i ryss-lokalen. Efter att ha kört några tunga set med chins, dips och bänkpress slängde jag på 100 kg på bänkpressen. Det gick väldigt enkelt så testade 105, inte lika enkelt men jag klarade det relativt problemfritt. Kanske vågar man sig på 110 kg nästa gång? Vore kul att se hur mycket man klarar. Hur som helst rätt nöjd med det,  trots allt konditionsidrottare på 72-73 kg som knappt kör bänkpress och före lite styrketräning egentligen.

– Har fått ordning på lägenheten, hyllor sitter ungefär där dem ska, hatthyllan sitter relativt stabilt och prydnader och annat småtjafs lyser med sin frånvaro.

– Vore kul med 25 timmar nästa vecka.

– Dags att införskaffa bil, förhoppningsvis dyker det perfekta vrålåket upp på blocket inom de närmsta dagarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.