Klubbmästare i Kalix

Hej

– Jacob Engström lurade med mig till Kalix igår där skidklubben deras anordnade klubbmästerskap i terränglöpning. Jag hade rätt tunga ben så jag sprang som ett riktigt svin. Jag låg bakom ärkerivalen Johan Häggström i ca. 4.5 km och ryckte ifrån i sista backen innan upploppet. Kul med vinst.

– På tisdag bär det återigen av mot Finland och Vuokatti. Hård träning och mycket tunnel kommer det bli under veckan. Känns riktigt kul att komma på snö igen, känns sådär att stirra på betongväggar igen, känns som att jag nyss gjort det.

– Förberedelserna inför säsongen är igång. Att få hem nya prylar är nog bland det roligaste som finns. Längtar att få pilla på nya skidor, skor och stavar just nu.

– Kommer spendera ca. två och en halv vecka i Bruksvallarna under november månad. Först är det läger med militärlandslaget (7-14 november), sedan stannar jag där nere tillsammans med min före detta lagkamrat från Alaska, Lasse Moelgaard Nielsen innan tävlingspremiären drar igång den 22:a. Ska bli förbannat kul att få träna med Lasse igen! Dock vet jag inte riktigt hur jag ställer mig till 19 dagar i Bruksvallarna, finns inte så jättemycket att göra förutom att åka skidor där och det går som inte att göra det mer än fem timmar per dag. Eller ja, festa brukar man ju göra där det men det är ju efter tävlingshelgen på våren så det blir ju inte av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.