upd8

På mammas och Idas begäran så kommer ett blogginlägg.

  • Har fasiken svårt att blogga då det enda jag gör är att sova, äta, träna och jobba. Där i mellan finns det bara plats med kompishäng och allmäna dumheter olämpliga för bloggen. Snöslask, dåligt stavfäste, mörka rullskidpass och stora träningsmängder, vem fasiken vill läsa om sånt? Snart kommer förhoppningsvis snön och så småningom drar säsongen igång, då jäklar! Tävlingspremiär om 10 dagar, BDX sprinten i Piteå. Ojojoj, nu närmar det sig… Ska bli kul att dra på sig en ny BSK-dräkt och kicka igång allvaret.
  • Har ett nytt delmål i livet som jag vill klara en vacker dag: 3000 m löpning på 8.59 och 110 kg i bänkpress under samma dag. Tror det är få i Sverige som klarar det. Bänkpressen är nog inga större problem, börjar jag bara köra det mer än 1 gång/vecka så ökar jag nog 2.5 kg fort. 3000 m däremot är en utmaning, slog personbästa med 24 sekunder rätt nyligen utan någon som helst draghjälp och en övertränad kropp men att springa under 9 minuter är fan ingen barnlek.
  • Älvsby Endurance kan vara det bästa som hänt i Älvsbyn på jävligt länge, så känns det för mig iallafall just nu. Skönt att slippa genomlida den värsta träningsperioden av året ensam, det finns alltid någon att träna med. Gruppen har haft riktigt fina träningspass med Rikard och/eller Ulf som tränare. Ska bli skoj när teamkläderna kommer.
Hyllning till ett vänner som togs ifrån mig
Hyllning till ett vänner som togs ifrån mig
Polar RC3. Nya träningskompisen som snart trillar ner i postlådan.
Polar RC3. Nya träningskompisen som snart trillar ner i postlådan.

En tanke på “upd8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.