ÖSD m.m

Hej!

Ja, detta var j ett tag sen.. Vad har hänt sen senast?

  • Åkt drygt 1100 km skidor sedan sista oktober.
  • Gjort ett dåligt lopp i a-jauur.
  • tävlat första Sverige-cupen i Östersund:

lördag, skatesprint: Hade inga större förväntningar på mig själv inför detta lopp. Eftersom jag bara åkt en sprint på ett år så var jag rankad i botten och fick starta med de sista. I prologen tgick jag i mål som 18:e man, slutade till slut 19:e är. En positiv överrasking, endast 5 sek från snabbaste prologtid. I kvartsfinalen var vi fyra norrbotnningar. Jag var inte så taktiskt briljant och slutade 4:a där. Det gav mig en slutplacering som 20:e man. Rätt nöjd med det resultatet, kul att kunna åka sprint också.

Söndag, 15 km skate: Sjukt taggad inför detta lopp, inte på ett dåligt sätt då jag var väldigt lugn innan start men ville verkligen åka fort. Öppnade lite väl optimistiskt, kroppen kändes bra, varvade som 16:e man första varvet men tappade sedan placeringar vid varje varvning. Slutade på en 27:e plats, 20:e svensk. Ett okej resultat, synd att jag inte fick någon fin rygg eller kunde hålla ihop loppet.

  •  Svårt att blogga ikapp 3 veckor… Imorgon är det tävling i Sävast, 10 km klassiskt. På onsdag kör vi en jaktstart i Älvsbyn från tisdagens resultat. Kommer blogga under båda dessa dagar till att börja med.
bild-1
Discofrilla i Arvidsjaur. Tyvärr kunde den inte rädda ett dåligt lopp.

 

En tanke på “ÖSD m.m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.