Jag lever

Hej! Det har tydligen ryktats om att jag dött med anledning av rubriken på mitt förra inlägg och min frånvaro från bloggvärlden. Så är dock inte fallet, förkylningen från SM var över lika fort som den dök upp och på tisdagen efter tränade jag för fullt igen. Har haft två fina träningsveckor som blandats med blodiga intervallpass och iskalla distanspass.

  • Förra torsdagen åkte jag en zontävling i Sävast. Blev lite smått stressigt innan start då det visade sig att jag tagit med mig två högerskor… Som tur var löste det sig då jag fick låna Petras pjäxor. Vet inte vem det är mest skämmigt för att jag kunde ha hennes skor. Första tävlingen efter förkylningen gick fint ändå, fin form och vinst med nästan 2 min på 10 min skate.
  • Förra helgen åkte jag ICA-loppet på 40 km, slutade tvåa efter M. Ottosson. Inget vidare lopp.
  • Åkte Storgatansprinten som Älvsby Endurance, skidlinjen Älvsbyn och köpmannaföreningen arrangerade i torsdags. Det gick bra hela vägen till finalen där mina slitna ben blev tokstumma sista 100 m. Resultat från den sprinten:

1 Mikael Edström

2 Viktor Brännmark

3 Jonas Pettersson

4 Markus Karlsson

5 Jesper Pettersson

6 Johan Ahlström

7 Oscar Westin

8 Niklas Henriksson

9 Kalle henriksson

10 Andre Matei

11 Julius Källgård

12 Niklas Öberg

13 Jacob Fridesjö

14 Niklas Stenman

15 Alexander Hörnkvist

Kom på att många nog inte har någon som helst aning om hur jag bor och jobbar nu för tiden: 

En helt vanlig vecka utan resor eller läger tränar jag oftast med de andra grabbarna ur Endurance-gruppen i Älvsbyn eller med de äldre herrarna på skidlinjen. Tränar första passet 8.30/9.00 och duschar ofta på Älvsby Folkhögskola efter det. Äter lunch i folkhögskolans restaurang där det alltid serveras grym buffé till ett bra pris för oss i teamet. Äter ibland själv men oftast i sällskap av Niska och ibland i sällskap av andra åkare ur teamet. Kring 12 beger jag mig till Älvsby Energi på industriområdet där jag arbetar halvtid (kl. 12-16 vardagar) när jag inte är på läger eller ute och tävlar. Efter arbetsdagens slut kör jag hem, lagar middag innan det är dags för pass nr. 2 för dagen, ofta kring 17.30/18.00. Är jag inte dödstrött efter det så spenderar jag ofta kvällen med att umgås med polarna innan det är tack å gonatt.

Bilder från senaste tiden:

 

Imorgon är det Hemarännet i Hemmingsmark som gäller, 16 km klassiskt masstart!

Hittar inga bilder från supersprinten i torsdags, är det någon som har så skicka gärna dem till mig.

Vi hörs

En tanke på “Jag lever

  1. Kul att ta del av din vardag!
    Hoppas du är nöjd med dagen och den traditionella tävlingen i Hemmings.
    Hoppas vi ses på Andörjan!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.