Ammarnäs

I måndags åkte jag, Edenroth, Adrian, EmmaB och Jenny upp till Ammarnäs där coach Uffa tog emot oss. Fyra pass hann vi avverka. Det har blivit mycket stakning, en del skateintervaller och ett tre-timmarspass. Vädret har varit upp och ner, väldigt blåsigt i första dagen men idag fick vi riktigt fina förhållanden, perfekt snö och strålande sol!

I helgen skulle Endurance-gänget ställa upp i Nederluleå-stafetten i Antnäs men den blev tyvärr inställd p.g.a. snöbrist. Osett om det blir någon tävling i helgen för min del nu, eventuellt Storfors-loppet på söndag.

På onsdag åker Bodens SK ner till Åsarna där vi kommer köra de sista Team Sportia- och SM-tävlingarna. På torsdag är det SM-team sprinten som går i skate och på lördag den individuella 5-milen som går i klassiskt. Den räknas både till Team Sportia-cupen samt SM. Ser fram emot 5-milen, det blir ett riktigt mandomsprov men det är någonting som alla skidåkare bör testa på under sin karriär.

IMG_1417

IMG_1679

IMG_2889

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.