Off to Alaska

Hej!

  • Tidigt imorgon flyger jag till Anchorage! Det blir ett helt dygn med resande men det är ingenting som påverkar mitt humör, är så förbannat taggad på att få komma tillbaka och hälsa på! Blir borta i ca. 2.5 veckor.
  • Har lite bristande motivation gällande skidåkning just nu då säsongen är helt slut. Därför har jag bestämt mig att sätta upp ett mål som troligtvis kommer göra mig till en bättre skidåkare: 3000 m på under 9.00 min och ta 110 kg i bänkpress under samma dag. Nuvarande rekord är som sagt 9.18 min och 107.5 kg. Bänkpressen lär inte vara några problem, börjar jag gymma mer än en gång i månaden så är det lätt fixat skulle jag tro. Löpningen däremot.. Att snitta under 3.00 per kilometer är ingen barnlek. Hoppas iallafall att jag kommer lyckas med detta innan snön kommer tillbaka till hösten! Inledde satsningen imorse genom att springa korta intervaller i överfart, dvs, 20-22 km/h på löpband. Blev 10 min total a3 tid + lite styrka på det.
  • Kanisdagen i lördags! Riktigt, riktigt bra dag. Fantastiskt gäng på toppen av Kanis med skidgrabbarna, Jenny, min gamla klasskompis Benne + syrran och Emira! Oslagbart. Kvällen slutade sent på Kaniskrogen.
Kanisdagen
Syrran på toppen av Lillkanis under Kanisdagen
IMG_20140328_234400
Haffade bästa vännens flickvän på mvm-banketten
Bra pump i måndags. Finns ingenting vackrare än bruna, rakade ben med synliga ådror. Seriöst.
Bra pump i måndags. Finns ingenting vackrare än bruna, rakade ben med synliga ådror. Seriöst.
Det blev väl en tatuering idag då
Det blev väl en tatuering idag då

Hörs från Alaska sen då!

2 reaktioner till “Off to Alaska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.