Anchorage again

Tja

Alla har lektion just nu och jag vantar pa att Lukas ska bli klar med ett mote sa vi kan ga och gymma. Kan val passa pa att uppdatera fran staterna.

Haft fullt upp sedan jag kom hit:

I fredags var det dags for  den arliga Alpiners vs. Nordics, dvs ett alpint race och ett race pa langdskidor. Jag stallde upp med hyfsat resultat. Jetlagad kropp i kemisk obalans fran kvallen innan var ingen hit men kul var det! Efter det var det en bankett med prisutdelningar mm. Valdigt kul att fa traffa hela laget igen + de nya akarna.

I lordags tavlade jag, Anna och Lukas i en stafett som heter Skimeister, en akare kor alpint, en langd och en cyklar. Vi vann forra aret och var riktigt sugna pa vinst igen. Vi hade en stor ledning nar jag vaxlade over till Lukas som skulle cykla. Tyvarr cyklade pojkjaveln helt fel och blev vilse i 15 min.

Igarkvall gjorde jag och Lukas var egna glogg. Det finns en rolig historia om en flaska glogg som forsvann en julafton en gang i tiden sa darfor har vi en speciell relation till drycken. Vi freestylade lite friskt men resultatet blev forvansvart bra! Vips sa var 3 liter glogg borta.

Annars har jag varit och shoppat downtown, hangt i ett cafe dar Alyssa lyckats fa ett jobb, halsat pa alla vanner, hangt i skolan, akt skidor, gymmat, atit pa Moose’s Tooth. Maste forsoka varva ner for har trots allt bara varit har i 5 dagar och har 2 veckor kvar..

 Jag kom hit for att spendera tid pa den vackraste platsen jag vet, hanga med mina vanner, trana nar jag kanner for det och bara ha sa kul som mojligt innan nasta traningsar startar nar jag kommer hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.