Starloppet

Hej!

  •  Sprang Starloppet i Extreme-klassen igår, 13.8 km. Imponerande startfält med de flesta Piteå Elit åkare inklusive Modin och Johan Westerlund. Loppet gick till en början i ett hyfsat tempo innan Johan drog upp farten rejält just innan spurtpriset som var på toppen av 75 meter stigning efter 5 km. Jag och Johan fick lucka bakåt och var ensamma i tät fram till 12 km då Zacke Toresson  anslöt. Zacke la sedan in ett dödsryck sista kilometern. Jag gick i mål som 2:a, 12 sek efter Zacke som vann. Ett helt okej lopp, 3:55 i snitthastighet över berg, myrar och stigar. Kanske inte så taktiskt att köra 40 min hård a3 dagen innan men som Zacke sa, man tränar ju för att man ska vinna tävlingar i vinter, inte Starloppet i slutet av maj. Benen är fortfarande rätt så möra efter gårdagens lopp.
  •  Imorgon väntar ”full hand”, dvs. 5 timmar träning.
  • Resultat:

res

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.