bal x2, 5-timmars dagar och 90 min a3 pass

Tjena tjena,

Sedan förra inlägget har det väl hunnits med en hel del:

– Har gått på bal två gånger, först med min Jenny förrförra torsdagen och sedan med syrrans kompis Emira i tisdags. Mellan mina båda balframträdanden hann vi kicka av en avslutningsfest för alla 189 st (ungefär) som flyttar från Älvsbyn efter detta läsår. Festen blev helt legendarisk och om jag skulle få välja en dag som jag skulle få uppleva igen så skulle den ligga högt upp på listan. Högst ligger premiären av Star Wars episod VII även om den inte har varit ännu, jag vet nämligen att den dagen (18 december 2015) kommer vara den lyckligaste i mitt liv.

–  Och ja, jag har fått ett återfall av Star Wars mani. Det lugnade ner sig efter den 19:e maj 2005 då jag trodde att den sista filmen haft premiär och det var dags för mig att växa upp, sluta leka med lego och bli en man. Någonting väcktes dock till liv igen borta i Alaska när jag blev sambo med en Star Wars-älskande 2 meter lång australiensare. Sedan bröt det ut på riktigt när George Lucas sålde rättigheterna till Disney och en ny Star Wars film utannonserades. Nej, jag tänker inte växa upp. Det är svårt att förklara men näst efter min far så är nog Luke Skywalker den manliga förebild som haft mest inflytande på mig. Alltså jag skiter om den trilogin från 1999-2005 egentligen är rätt kass, det är min barndom. Jag bryr mig inte heller om ifall de nya filmerna kommer bli asdåliga, för mig kommer de ändå vara heliga.

– Ja just ja, sen förra inlägget så har det blivit en hel del träning, några 5-timmars dagar, hårda intervallpass, gråtframkallande skatepass ensam i spöregn, trötta ben som inte vill springa distanspass, blåsor i händerna från asfaltsnötande medelst rullskidor, ovanligt få väggningar, m.m m.m

– Igår var jag med Pite Elit och körde det längsta intervallpasset jag någonsin gjort, 90 min+ effektiv intervalltid. Elpex hade varit vänliga och lånat ut klassiska rullskidor med 1:or (tävlingshjul). Först körde vi 2 varv på rullskidbanan på Vallsberget innan vi drog ut på Arvidsjaursvägen och körde på i ca. 3mil uppdelat på 30 min, 25 min, 25 min. Jag kände mig starkare och starkare under passet förutom de sista 10-15 minuterna. Riktigt roligt pass med ett bra gäng.

– Om ni märker att jag skriver detta inlägg med mycket inlevelse så beror det på att jag även idag tränat 5 timmar och endorfin-depåerna är fyllda. Inom 20 minuter kommer de dock sjunka fort och jag kommer somna så det är bäst jag skriver klart inlägget nu.

Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.