Intervaller, styrka och sånt

Tja

 •  I onsdags bjöds det på 1 timme a3 på vallsberget med Piteå Elit. Jag, Engström och Mikael Norberg hade fin fart varje intervall. Tyvärr bröt jag min tredje stav för i år på sista intervallen..
 •  Firat midsommar på Sandön, Luleå, i Larssons stuga
 •  Intervaller med Engström igår på Pagla, rullskidor skate. Först en prolog där han hade 03.53 och jag 03.54. Sedan körde vi fyra heat. Fint pass med halvrisig form.
 • Har lite smått ångest inför Kraft och Hälsa-mästerskapen om 13 dagar. Har anmält mig för att det skulle bli en kul grej men vi får se hur kul det egentligen blir. De enda grenarna jag känner att jag kommer kunna hävda mig hyfsat i är chins, dips, militärpress (axelpress) och möjligen bänkpress. Gruvar mig inför marklyft på 160% av kroppsvikten samt benböj på 125%…..
 •  Militärlandslagsläger mån-lör i Boden!

2 reaktioner till “Intervaller, styrka och sånt

 1. Halloj!
  Vad händer till hösten? Du flyttar, var och vad ska du göra?
  Dina mål inför framtiden….
  Lycka till med allt!

  Gilla

  1. Hej! Just nu jobbar jag en del och försöker spara ihop ett litet kapital till hösten då jag tänkt träna så mycket som möjligt och göra så lite av allt annat som möjligt, förutom att äta och sova då. Till vintern har jag tänkt åka som en riktig star! inte officiellt var jag flyttar men det kommer snart ut på bloggen.
   Mvh. Viktor

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.