Intervallvecka inledd

Hej!

  • Normalvecka avklarad, den innehöll två fina intervallpass, ett med Najk i onsdags, 5 x 12 min skate tröskel. Ett av få intervallpass i år där det inte känts bra, blev tjurig på morgonen och tvingade i mig min alldeles för stora gröt-tallrik. Drack även en kaffe storlek XL i bilen på väg till Pagla i Boden. Lägg till en stel rygg på det, mådde inte så jävla bra de första 4 intervallerna. I lördags mötte jag upp Johan Westerlund, Klas Nilsson och Markus Ottosson på Lindbäcksstadion, Piteå, för ett intervallpass där det skulle stakas ordentligt. Jag och Westerlund kunde inte matcha dem på stakningen hela vägen så vi la in lite fusk-diagonal och frånskjut Efter den andra intervallen. Blev ett lärorikt intervallpass och det var skoj att prova hänga på riktig jävla stakning från långloppsgrabbarna, 40 min total a3-tid blev det på Vallsberget den dagen.
  • Har inlett intervallveckan med 5 x 1000 meter på Älvåkra International imorse. 30+ i solen gjorde att jag började frysa inför sista intervallen och det var inte p.g.a. kyligt väder. Höll hyfsad fart kring 3:00 tempo alla 5 iallafall, har blivit satans mycket rullskidåkning de senaste veckorna och det kändes, transporterade inte bort mjölksyran som jag ville. Ikväll blev det 2.30 h stakning.
  • Imorgon väntar dubbla intervallpass!

Hörs då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.