5 intervallpass, 3 dagar

Hej,

  • Börjar fundera varför jag bedriver mitt bloggskrivande efter en modell där varje stycke har en punkt. Det måste ha blivit så från början antar jag och helt ärligt så gillar jag skarpt att dela upp innehållen i inläggen på detta sätt även om det kanske inte är ett utbrett sätt att skriva på. Var sak på sin plats liksom. Inget mitt emellan. Ny punkt, nytt ämne.
  • Intervallveckan rullar på, har 5 planerade intervallpass på tre dagar:

Måndag FM: 5 x 1000 m i 3:00 tempo

Måndag EM: 2:30 skate A1

Tisdag FM: 5 x 6 min skate längs Manjärvsvägen. Ett av mina topp 5 intervallpass. Någonsin! Helt klart sommarens bästa. Kunde liksom trycka på hur mycket jag ville utan att få syra, låg på 190 i puls (96% av maxkapacitet) i flera minuter flera intervaller i sträck. Kul när man har känslan att nu åker man faktiskt jävligt fort, på riktigt.

Tisdag EM: 5 x 4 min stakning uppför. Backen upp mot Storforsen. 

Onsdag FM: 7 + 3 + 5 + 3 + 5 + 3 + 4 skate. Bra pass, inte samma form som gårdagen men fortfarande fint tryck.

Onsdag EM: 10 x 2 min stavgång + 15 x 15 (15 sek arbete, 15 sek aktiv vila) i 10 min. Ska snart ut på detta pass.

IMG_20140723_053025
Stekigt
Screenshot_2014-07-22-13-04-27
Jag och Jenny körde utanför Vidsel igår längs Manjärvsvägen. Självklart var Vidsel varmast i landet igår…

Kanis nu då, hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.